۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند
سرخط خبرها

رئیس اتحادیه اسکودا: نهاد وکالت و رسانه هم‌سو با یکدیگر حرکت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۱۷۷۰۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
رئیس اتحادیه اسکودا: نهاد وکالت و رسانه هم‌سو با یکدیگر حرکت می‌کنند
رئیس اتحادیه اسکودا (اتحادیه سراسری کانون‌های وکلا دادگستری ایران) با تأکید بر اینکه نهاد وکالت وظیفه دارد از حقوق مردم دفاع کند و رسانه رسالت دارد حقوق مردم را بیان کند، گفت: مردم می‌خواهند حقوقشان را بیان کنند و آگاه باشند و برای اینکه عدالت را جاری کنیم، باید از حقوق مردم دفاع کنیم.  

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر کوشا در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز، ۲ اسفند ۱۴۰۳، در کانون وکلای خراسان با حضور حسن حسن‌زاده، رئیس کانون وکلای خراسان، در آستانه روز وکیل برگزار شد، اظهار کرد: بر هیچ‌کس پوشیده نیست که رسالت رسانه تنویر اذهان عمومی بوده و رسانه پاسدار نگاه تنویر است برای روشنایی موضوعات و اینکه جهل و جهالت را از میان بردارد و مردم را آگاه کند. پس اینکه مردم بتوانند به طور شفاف در جریان موضوعات باشند، یکی از رسالت‌های رسانه است. همچنین اینکه اخبار، رویدادها، مسائل و معضلات را به‌درستی اعلام کنید نیز از رسالت‌ رسانه است که در آن به دنبال راهکارهایی برای برون‌رفت از این مشکلات باشیم.

وی افزود: رسالت رسانه در این قرن و زمان بسیار حائز اهمیت است و انتظار می‌رود که رسانه اخبار را به‌درستی و باصداقت منتشر کند.

رئیس اتحادیه اسکودا ادامه داد: به عنوان نهاد وکالت رسالت‌هایی شبیه به رسانه داریم و ما موظفیم از حقوق مردم دفاع و در جامعه حضور پیدا کنیم و مواردی را که موجب تضییع حقوق می‌شود، بیان کرده و از آن‌ها دفاع کنیم. درواقع ما و رسانه هم‌سو هستیم و حلقه اتصال ما مردم هستند. خبرنگار و وکیل برای مردم هستند.

کوشا با تأکید بر اینکه نهاد وکالت وظیفه دارد از حقوق مردم دفاع کند و رسانه رسالت دارد که حقوق مردم را بیان کند، گفت: مردم می‌خواهند حقوقشان را بیان کنند و آگاه باشند و برای اینکه عدالت را جاری کنیم، باید از حقوق مردم دفاع کنیم.

رسانه و نهاد وکالت با یکدیگر تعامل دارند

وی افزود: البته که این رسالت دشوار است؛ چراکه مردم مظلوم هستند و نیاز دارند که یک جایی حرفشان بیان شود و از طرفی از حقوقشان در محاکم و مراجع قضایی دفاع شود. رسانه و نهاد وکالت با یکدیگر تعامل دارند.

رئیس اتحادیه اسکودا در ادامه، درخصوص تعامل رسانه و نهاد وکالت، گفت: زمانی که وکیل برای انجام وظیفه، موردتهاجم قرار می‌گیرد، انتظار می‌رود رسانه‌ها بیان کنند و اگر دوربین یک خبرنگار شکسته می‌شود، انتظار می‌رود یک وکیل از او دفاع کند.

کوشا با بیان اینکه باید مدلی را برای این تعامل انتخاب کنیم و اینکه چگونه تعامل کنیم سیاستی را می‌طلبد که سیاست حقوق ارتباطی است، عنوان کرد: در علوم ارتباطات، مؤلفه‌ای وجود دارد درباره اینکه رسانه را بتوانیم با وکالت همسو کنیم. اینجا باید برخی مؤلفه‌ها را رعایت کنیم.

وی افزود: باید وکیل و رسانه تخصص داشته باشند. در واقع برای برون‌رفت از مسائل، باید وکیل و خبرنگار ما متخصص باشند.

ضرورت آینده‌نگری رسانه و نهاد وکالت

رئیس اتحادیه اسکودا در ادامه تأکید کرد: رسانه و نهاد وکالت باید آینده‌نگر باشند که به یک سیاست نیاز دارد و سیاست ما برای آینده‌نگری نهاد وکالت استقلال است. از طرفی رسانه‌ نیز باید مستقل باشد تا بتواند اخبار را به‌درستی منتقل کند.

کوشا با اشاره به آینده‌نگری رسانه و نهاد وکالت، عنوان کرد: آینده‌نگری در رسانه این است که نباید به همین امروز صرفاً نگاه داشته باشد و باید افق دیدش به آینده باشد. ما در مقابل حاکمیت نیستیم و در تعامل با حاکمیت هستیم، اما حرف اول در نهاد وکالت استقلال است.

وی درنهایت تأکید کرد: هفتم اسفندماه نماد استقلال ماست. گرچه ما در تمام روز‌ها مستقل هستیم، اما استقلال به این معناست که وکیل در چارچوب حاکمیت قانون، از موکل خود دفاع کند. وکیل سوگند یاد می‌کند که با استقلال‌منشی از تضییع حقوق موکل خود جلوگیری کنند.

بررسی تأثیر اقتصاد بر ارتکاب جرم

وی در پاسخ به خبرنگار شهرآرانیوز و با اشاره به قتل مرحوم امیرمحمد خالقی و درخصوص تأثیر اقتصاد بر ارتکاب جرم، اظهار کرد: اقتصاد یکی از عواملی است که در ارتکاب جرم مؤثر است.

وی افزود: درپی بیکاری، تورم، رکود اقتصادی، کاهش ارزش پول ملی و سایر عوامل اقتصادی، کسانی که ضربه می‌بینند مردم هستند. یکی از مشکلات ما بیکاری است، اما درخصوص قتل مرحوم امیرمحمد خالقی، باید بررسی کرد، باید با مرتکب صحبت کنیم و ببینیم عومل ارتکاب جرم چیست؟ به هرحال اگر معیشت مردم درست نشود مانند این است که با ایجاد باتلاق، حشراتی ایجاد می‌شوند و کشتن پشه‌ها دلیل بر ازبین‌بردن باتلاق نیست. باتلاق امروز ما چالش‌ها اقتصادی است.

رئیس اتحادیه اسکودا در ادامه با تأکید بر اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی، تلاش کردیم دولت را کوچک کرده و بخش خصوصی را وارد کنیم، گفت: بنابراین درباره پرونده مرحوم خالقی به نظر می‌رسد بیکاری و کافی‌نبودن حقوق‌های امروز برای افراد یا حتی برخی مشاغل کاذب و سایر موارد نه‌تنها به عقیده من که از نظر تمام اندیشمندان اقتصاد، در ارتکاب جرم مؤثر است؛ اما تمام نقش به اقتصاد برنمی‌گردد. 

وی با اشاره به دیگرعوامل مؤثر در ارتکاب جرم، عنوان کرد: نبود تفریح برای جوانان، بی‌اعتنایی به جوانان، حساب‌نکردن جوانان در نقش‌های اجتماعی، استفاده‌نکردن از جوانان در پست‌های مدیریتی در کنار مسائل اقتصادی مؤثر است. 

رئیس اتحادیه اسکودا درنهایت تأکید کرد: هرگز صرفاً افزایش شدت مجازات‌ها بدون توجه به عوامل، کارساز نبوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->